Thursday, August 13, 2009

Don't Forget Baby!


Currently listening to - Where is your heart? by Kelly Clarkson
Lokasi - tepi tingkap umah sewa


haiii...
huhu rindu giler nak menaip kat sini...
akhirnya kudrat dan jari jemari aku berjaya menulis something kat sini...
hahaha cakap mcmla aku baru balik berperang... mcm la letih nak mampos sangat...

haih mula dah merapu...

sebenarnya aku taktaula apa aku nak cakap kat sini...
takde idea tapi pas aku tengok blog kengkawan baru jew aku pown tingin...
hahahhaa ;p

terima kasihla kat Mawi coz bagi aku pinjam gunakan Broadband dia... nak beli tak mampu...
aku teringin tapi umah aku ulu kat kedah tuh 3G rasanya takde sangat... ada tapi kejap2x hilang... yang umah sewa nie plak disebabkan bukit bukau kat belakangrumah sewa nie memantaskan jaringan 3G sampai ker dalam rumah nie... siot btol... kalu beli rugi plak rasanya... penat nak mencari line... hahahaha ;p ntahlah...

skang nie aku minat gler kat lagu Demi Lovato - Don't Forget... awex rock disney, mcm sempoi gler syial... lagu tuh mula2x cam slow takmo nyanyi, nak tergedik pown ada tapi beshla laa ada rock2x sket... lemah tol aku ngan rock chick nie... hahahaha... aku taktaw knape aku minat ngan minah rock... contohnya of coz la Avril Lavigne kan?... hahahaha

sebut pasai dia, bulan 11 nie dia nak keluarkan album baru... OH MY GOD... can't wait weh!!! dia cakap album nie nak wat style ballads-memukau jiwa... taknak rock2x sangat... kalu nak dengar sket antara lagu dia cari kat youtube... tajuknya "Blackstar" lagu latar untuk iklan fragrance dia yang sama namanya ngan tajuk lagu... sweet jew lagu tuh... eeee tak sabaqla nak taw single, album semua... excited gler syial!!! muaahhahaha ;p mesti korang pelik kan... apela ada sangat ngan Avril Lavigne tuh... ntahlah... aku pown kadang pelik ngan diri sendiri...

aku ingat nak wat Adobe Flash malam nie coz minggu depan memang banyak gler assigment kena antar... serious DAV, DA, dan banyak lagi arh... OH MY MY!!! tolong!!! aku tak pandai aaa nak wat animation nieyh... idea berlunggok tapi nak melahirkannya memang menangis seperti bontot tersepit antara longkang... hahhaahha

hahhaha ;p btoi weh! kawan aku ada cerita kawan kitorang (bukan dak KPTM) dulu masa sekolah rendah dia jalan camna ntah terjatuh dalam longkang kecik tuh... terus terlekat bontot dia... sian weh!!! nak bangun tapi bontot terlekat plak... hahahaha sianla orang yang montok2x nie kan... hahahaha ;p

Lagi nak cerita apa ha weh?... ntahlah... ha! skang kelas kitorang dah takde ari jumaat gler arh cuti 3 hari kowt... wow!!! memang aku nak balik kampong ja pas nie... hehe takdelah kalu ada cuti percuma lagi baru aku balik ... merdeka nie insya-Allah balik... rindu mak seyh... hhuhuhhuuh ;p

udah dululah aku pown dah taktau nak cerita apa gram btol... hahahaha ;p

nie lirik lagu dan video Don't Forget... kita ENJOY!!!

Did you forget
That I was even alive
Did you forget
Everything we ever had
Did you forget
Did you forget
About me

Did you regret
Ever standing by my side
Did you forget
What we were feeling inside
Now I'm left to forget
About us

But somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it

So now I guess
This is where we have to stand
Did you regret
Ever holding my hand
Never again
Please don't forget
Don't forget

We had it all
We were just about to fall
Even more in love
Than we were before
I won't forget
I won't forget
About us

But somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it

Somewhere we went wrong
We were once so strong
Our love is like a song
You can't forget it
At all

And at last
All the pictures have been burned
And all the past
Is just a lesson that we've learned
I won't forget
Please don't forget us

But somewhere we went wrong
Our love is like a song
But you won't sing along
You've forgotten
About us



psst:// tak sabar nak gi USM ngan kengkawan

1 comment:

✖Mizz Yasmin✖ said...

currently dgr lgu where is ur heart!
adoi!
lmenye dh tk dngr lgu tu!
best gle lirik die..

nk cri blik la CD Kelly Clarkson tu!