Tuesday, August 31, 2010

Kembali Owh Ipoh.

hari ini tanggal 31 0gos, inginku ucapkan salam kemerdekaan kepada semua rakyat malaysia. Tahniah kepada semua kerana kemerdekaan ini kekal sampai hari ini, walaupun di dalamnya pelbagai "bahana merdeka" berlaku... tak kesahlaa janji takde perang-perang sampai makan pon tak boley. hari ini jugak aku terpaksa pulang dari bercuti, ter~ ok... ikutkan hati taknok balik ipoh agi,... best dok umah sebab makan free bebulan puasa ni ehhe~... tapi camna pun kena gak balik ipoh sebab esok 1 aribulan ada exam.. 2 paper!! pisang nangka laa semua. hahaah~ so kat sini aku nak share sedikit gambar - gambar yang aku snap sepanjang perjalanan pulang ke ipoh. cee snap taw... tq nikoryna.

b1
mak dan mella menunggu bus yang lama nak mampos. bosan. haha

b3
nampaknya ayah pon bosan menunggu.

b2
heart them so hard ;p tq hantar cek noh.

b5
"mak cek dah naik bus dah, tadi bus mai lambat sangat, qisau cek... tapi ok dah naik dah bus... mak jaga diri leklok, malam qaya cek balik naa... saranghae!" kata awex sit depan

b4
rasanya kalau naik teksi nie balik ipoh, perrghhh nangis tak berlagu harganya.

b6
motif? cantiknya beg aku kot. haahah ;p beli kat village mall,SP.

b7
terrornya pakcik tuh bawak motor beso, kalah kancil tuh kan.

b8
tunggu aku hoi!!! *kata pemandu kancil

b13
ada setan kena gelek dengan treler, tuhlaa bulan puasa nak sangat lari dari kena ikat, kan dah mampos. hehe.

b11
bus nie tak ikot undang-undang... dia bawak 300km/j, huhu

b10
say hi to mr.fly, dia niela kawan aku masa lam bus tadi, sedia menemani ku sehingga sampai di Ipoh.

b9
camna pon saya sayang mak saya sangat-sangat ;p.

b12
bila balik kampung jadi camniela... gemuk tak hingat, mak masak tomyamlah, gulai lemaklah, fav aku semua memang aku tak berhenti makan... so setakat ini sajalah celoteh dengan gamba ku ini. dah tertido suda. good night everyone ;p.

p/s; seronok dapat snapping! berbuke ape ye arini?





6 comments:

Anonymous said...

coolllll~~~ :D

-cikelit-

Nadz Afif said...

tq cikelit.. kamu pon cool what!

Anonymous said...

:D

-cikelit-

Nadz Afif said...

hehe syng cikelit

Nadz Afif said...

hehe syng cikelit

Fathimah Nur said...

peh terbaik nad sume gmbr ni.. ak suke :)