Thursday, June 5, 2008

Gossip Girl said that Izzrul Excidence today!!!



4 June 2008

Hari ini tak wat apa sangat….
Dok umah ja…
Malas nak jalan keluar…
Erm tadi ada something lawak… or we can say it a lil’ bit hurt… haha
Tadi sambil dok tngk tv channel Nickledeon rancangan special Fairy Odd Parents…
Tiba2x ja dengar somethin’ mcm benda langgar something tapi oqang dah lapar makan nasi bungkus mak bli… orang wat tak kesah jer…
Tak lama pastue mak jerit… Angah!!! Izzrul excidence!...
And I was like…. What?... camna bleh izzrul mai plak… plek la kan…
So gi la tngk kat luar… sah dia…
Dia naik moto imran…. Hahahaha… lawak toi… kannya apa dia baru lagi dalam nak bonceng moto nie… so kaku lagila… tapi dari kota ke umah oqang jauh gak….
Dia pinjam dari Imran moto nak datang ke umah coz nak bayar duit nak blajar moto kat ayah…
Tiba2x ja dapat trauma plak… hahaha.. lawak toi…
Pastue chat2x sket… dia pon berurusanlah ngan my dad tentang lessen…
Imran tepon plak dah… kacau ja…. Katanya ada oqang nak tempah kad kenduri kahwin… izzrul ja reti… so beredar la kitorang dari umah oqang terus pergi ke Kedai CC Kak Zai tempat Izzrul,Oqang and Imran bekerja…
Sesampai ja kat CC tue,Izzrul wat kerja dia and oqang n Imran chat2x lah…
Malaih sket sembang ngan dia arinie… pastue okla… huhu…


Me and My friend,Izzrul....




Sambungan 11.38 pm

Erm malam nie takda yang best sangat yang tumpu pon tngk cite GOSSIP GIRL…
Sebelum tue oqang arinie makan my fav masakan dari kecik lagi iaitu Ayam Pehe-pehe masak merah… Ala sama je ngan ayam masak merah lain cuma memang bila makan tue terangkat sket… pehe-pehe tue maksudnya Bahagian Peha ayam… Beli kat makcik tue dah lama dah… slalunya hari Rabu ja bleh makan coz diorang jual pada Pasar Malam Rabu kat Tikam Batu…pelanggan tetaplah tiap2x minggu… hehehe… pastue plak blasah ngan sambai petai mak! Fuh… jalan… hehe
Ok back 2 GOSSIP GIRL… I Don’t know why everybody said that the show is like the hottest tv show right now… yeah maybe for some people but for me its 50-50… the show is all about bunch of girl and guys that talking about love,problem,… but believe me even a small thing it can be really big in this show… an every viewer wonder who is Gossip Girl,coz she knows everything about the 5 main character which are Dan,Serena,Blair,Nate and Chuck… the most moment I hate tonite is when Blair and Chuck make out… its like.. ergh I don’t know… they use to be friend… now they wanna be sex-mate or somethin’… whatever… they don’t have any dignity… by the way its only a show right…
And the one thing that I can’t understand is…. what is this Gossip Girl is all about… but I still wanna watch it… hahaha… I think I’m the one who confuse now hahhaa…
Oklah dah la dulu see u tomorrow…
XOXO…. Gossip girl (tagged line …)







The Gossip Girl.....



U Know U Love Me... XOXO .....

1 comment:

Firman Nurmie said...

brooo..gossip girl pun lu layan ker gasakkkk hahahahahahahaha