Thursday, June 12, 2008

Letihnya Hari Ku....

Psst:2 hari nie wat rumusan jerlah…Jumaat-6,Sabtu-7 tak brape ingat sangat wat happened dah…tapi oqang just write jerlah yang terlintas di fikran nie erk…

Friday 6 June 2008

Hari ini bangun awal sket coz kena antar Mela ke tempat tusyen dia kat Hasani Sungai Petani.
Malas gilerlah tapi smalam dah janji dengan Rafi nak lepak umah dia.Nasib bek dia ada kalu tak jenuh pulak nak round kat Sungai Petani tue…
Pagi – pagi bukan ada apa sangat pon… huhu…
Dah gi umah rafi best sket…
Sembang2x sampai leka…. Dah pukol 12…
Terus gi ambik Mela dan trus ja balik…
Hari tue best coz ada Simple life ler… hehe…
Lawakla Nicole tue,some people memang rasa mluat kat diorang but for me best what!
Mlm tue Paris mcm sedih arr coz ada perempuan flirting ngan Hunter but salah dia jugak yang tak suka dulu…whatevrlah.. alah berlakon jer tue…



Poster Simple Life! Goes To Camp... Nicole and Paris yang HOT!!! Love Them....


Malam tue Imran mai umah nak cek dianyer SPA dapat ker tak…
Jawapannya tak dapat… hampala….
Tapi pas dia balik dia kol oqang… tup2x dia silap tngk tarikh da…
Ceh!... tapi oklah ada harapan lagi…


Saturday 7 June 2008

Pagi nie relax sket… tapi dah petang kena antar adik oqang Cik Mela ke tmpt tusyen dia kat Hasani Subgai Petani…
Ingat nak gi lepak umah rafi lagi tapi problemnya Rafi ikut Azali gi kenduri ke umah cikgu diorang… sebenarnya ex-cikgu oqang jugak tapi sure dia dah tak ingat but its ok… Cikgu Zaini dia kaunseling,umor dah 40 kot… oopss terlajak suda… tapi dah datang jodoh… orang Johor katanya… askar plak… hmm okla tue… huhu
Dah tak jadik tue oqang gi lepak kat CC la mana lagi… kalu ada geng bleh gak melalak ke lain kan… nie sorang ja… hampeh arr…
Men internet… tekan sana tekan sini…
Pastue dah agak lama keluarla jalan2x kat Billion tue tup2x jumpa my olf fren

K-syerz aka Khairul Syazwan,budak gama yan…Tak berubah pon still cam tue gak… kering2x ngan spek dialah… huhu…
Tngk jam dah dkat kol 6… terus blahla ambik adik oqang…
Malam nie yang letih nie… pas ja balik kena gi ambik Mak Intan Plak… dia balik ke sini coz nak antar anak dia Syafiq coz memang dia blaja kat teknik Sp 2 kat sini… takpelah.. gi ambiklah dalam koi 10 jugak… nek moto lagi… fuh letih tapi takpelah… skali skala kan… tapi yang kelakar yet scary yang nak cerita nie coz masa nak masuk ke dalam sekolah tue ada dua ekor anjing liar tunggu kat situ…
Ya Allah… kena kejor da… punyala pecut,... dkat skit lagi je kerna terkam…
Hahaha…….. fuh… kalu kena gigit mampos gua….
Dah hantar syafiq,oqang ngan my auntie blahla balik ke umah…

Bukan anjing nie tapi dah anjing... hmm maybe malam tue anjing2x tue on duty gak kot....

1 comment:

Firman Nurmie said...

bro...wa pun ngan menatang anjing nihh takut gak...tolong la geliii siotttt