Tuesday, June 16, 2009

Hahaha Setelah 5 Minggu...

Currently listening to - Tak Mungkin Kerna Sayang by Alyah...

Oh wow rasanya dah 5 minggu aku tak update blog... perghhh malas gler bangat... taktau la apa aku wat kat rumah terperuk dengan PS2 tuh...

hahahhaa dalam hampir 3 bulan dok kat umah aku semakin hari semakin tembun... bila ku tengok perutku... perghhh... mcm mengandung 5 bulan... hurm entahlah...

lately memacam perkara berlaku... dan taktau lagi camna nak ceritakan lagik... kering idea... hahaha...

skang dah masok bulan 6... tak lama lagik bulan 7... dah nak masok sem 3 cpatnya masa berlalu... aku taktaula apa akan jadik lagi nanti... dalam usia setua 19 tahun aku belum rasa mencapai apa-apa kegemilangan atau kecemerlangan yg dapat ku rasai... tiba-tiba poyo kan...

bila dah berumur nie fikiran matangla sket... aku taktau lagi apa yang aku nak buat dalam hidup... cita-cita aku tinggi dan kadangkala immposibble untuk di kecapi... banyak aku tingin nak buat tapi satu haram tak penah jadik...

entahlah... yang pasti aku nak hidup bahagia bersama kluarga dan kenalan rapat... tanpa mereka aku tak mungkin dapat berdiri... mungkin mengesot atau merangkak-rangkak lagi... entahlah...

yang ku harapkan tak banyak tapi hanya dapat menikmati hidup dengan bahagia... perghh poyo habis... dan aku terasa lucky sebab aku selalu di pihak yang good soul... you know...

aku taktaula apa aku meqapu skang nieh... mcm celaka pown ada gak...
hahahahah...

dahla... poyo tak bertempat... hahahahah nantila ceqita

2 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

3 minggu lagi la baru nak update tuuu

enil[bek] said...

bahahahah..
weh ko ada bby ka???
hihihihih
xpe2...
kite same tembam...
hihiih