Friday, July 31, 2009

Sem 3, Setem, H1N1

sedang mendengarkan : Flo Rida - Right Round

lama gler la aku tak update blog nieh...
dah bersawang, berhabuk...
huuuhu...

sebelom tuh dah lama aku nak cakap kat blog nieh... TAHNIAH KEPADA KAKTA kerana berjaya dan selamat melahirkan seorang lagi baby!!! tapi tuh dah sebulan lalu la... huhu

skang aku dah masok sem 3... boley tahanla... skang aku dok sekelas dengan Enil dan Wanie Baguih... depa ada dah syok gler... tapi tak bes kekadang coz omaw ngan sham dok kelas lain... begitu juga kengkawan yang lain... tapi takpe arh lepakla ngan kawan baru lakkan... huhu

sebenarnya taktau nak cakap ape tapi tue arrh... semalam aku ngan kengkawan termasok sue, arep, an, omaw, sham dan lain pergi tngk SETEM... citer tuh satu yang baru dari Khabir Bahtiar coz sebelum nie asyik dok bagi orang tqeyak jew tapi kali nie lebih kepada komedi... aku tngk semua kengkawan enjoy jew... begitu jugak aku... huhu

Omaw handsome mcm Afdlin Syaukila...huuhu

lepas tngk wayang kitorang gi makan pastuh gi karok...

bagi aku semalam tak besh sangat coz Omaw ngan Farah takde... tapi aku enjoy jugakla... huhu

hurm...

pada tengahari tadi aku dapat panggilan daripada Sham katanya kolej tutup sebab H1N1... oh my gosh!! cuti seminggu... aduyai!
jadik pulangla aku ke Kedah nanti... uhuhuh

ntahlah mcm2x da... takpelah nanti citer lain lagik.. nak mandi jap tak mandi lagik makan pon tak...




first day kat koleh sem3


wanie sunbae dengan enil brutal

lepak-lepak bersama sue,arep,apex

1 comment:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

huh..org dah masuk keja dah la angah....huhuhu bosan betoi laaaa