Sunday, January 24, 2010

KATA PEMBUKA SELERA

well hellow everyone,
it's been a while saya tak mengupdate blog saya nieh,
akhirnya this year, my sweet rent house telah dipasang dengan wi-fi, bukan percuma tapi dipasang sendiri oleh kitorang.
sangat-sangat gembira kerana sebagai pelajar multimedia dan remaja zaman sekarang internet for sure sangat penting hehe ;p

saya akan selalu mengupdate blog ini untuk tatapan anda semua dan myself jugak... coz my blog it's like my mini-diary. actually this blog the diary that only i have. haha

banyak benda nak cerita tapi selalu terbantut dengan banyak hal, macam dulu paling susah nak update of cozla sebab tenet takde. so skang haha! dah ada sangat senang hati sekali.

apa yang nak diperkatakan dalam first entry saya pada tahun 2010 nie, saya akan memajukan this blog dan share some happy, sad or shocking experience with all you guys. who knows i will be the next most favorite blogger hahahah ;p what the fish. tak salahkan.. impian dan angan - angan.

so that's all for tonight, i hope see u guys soon.
i will cheer u up with my words.
see u next post okay.
thanks again for those follower and readers.

xoxo,
peace!

2 comments:

Najwa Amirah said...

Finally, its been too long kot tunggu hang update. Ceyy macam avril pulak enn tak sempat nak update belog hikhik :P

Nadz Afif said...

hahaha
wawa thanks,aku harap tiap ari aku leh ceritakan kat blog aku kali nie hehehee