Sunday, February 8, 2009

2 jam Melalak!

Kelmarin merupakan hari yang paling best coz... Periksa MIDSEM dah habeh! wee-hooo! syoknya.. last paper kelmarin adalah stat dan DPM, stat ya rabbi susah oooo... tapi sebenarnya benda tuh boleh buat tapi entahlah aku sangat tak boleh buat, ramai kawan2x cakap tak leh buat... hai tak ndak aku repeat paper tuh, lulus sudah.. huhu DPM oklah... bleh buat jugak akhirnya tapi ada gak soklan yang da... hai entahlah

pastuh dah habis peksa Enil ajak pergi mana-mana coz nak celebratela beban sudah tamat... wah apa lagik pastuh aku bagi idea nak pergi karoeke kat Greentown Mall, yang join adalah, aku, enil, omaw, sham, sue, farra dan ann. Kitorang amik pakej yang 2 jam so baru puas nak karoeke.. hhuuhu

Antara lagu-lagu yang kitorang nyanyi adalah Kocok-kocok, Dua Hati Jadi Satu, Ruang Rindu, Generasiku, My All, Complicated, Kala Hujan dan banyak lagilah... memang puaslah tambah sue nyanyi wah tak sangka minag gedik tuh ada suara emas! memang sedaplah dia nyanyi naik bulu roma aku... farra pown best suara dia, omaw pon... sham dengan enil pulak malu-malu itik kentot... yang tak sedap aku dengan Ann... hahaha suara Ann mcm rockers 60-an... lagu camelia pon dir0cknya... memang gempak... kalah guruh tau! hahahhaha... memang bestlah lepak dengan diorang lain kali nak karoeke lagi dengan dioarang huhu... tak sabor3x...

Semalam yang kesian kat Farrala... Sue dengan Ann boyfriend diorang amik bawak balik tapi Farra ditinggalkan ... bukan diorang tak ingat kawan tuh tapi adalah problem sket. Naseb baik ada aku, omaw dan sham temankan Farra dia tunggu bas... tapi hampeh...Bas tak datang.. akhirnya Sham bawak Farra pulang and alhamdulilah dia selamat sampai..
pastuh kitorang gi makan kat Kepayang.. yum3x kenyang!


psst:// masa sue menjadi mariah carey nyanyi lagu MY ALL, Enil dan Omaw teringatkan Lea yang suka lagu tuh... i wish my all!!!!

nadafio said:// alahai rugi tak tangkap gambow ... ada kat sue gambow hurm

5 comments:

Anonymous said...

wah gler ar....pas nih aku nak suruh hg,omaw,farah,sue....an mybe...
join oiam ker af ker.n etc...
aku n nil penyokong susah hidup hampa k...heheheheheeh
aku dpat byangkan mcm na....
nnnnnnnnnnn..i misss lea...2

Syahzamir S. Hashim said...

Wah!!! korg g karaoke ke smlm??
sampai hati x ajak ak..
sdeynyer..
huhu, ak kalau karaoke ni mmg no.1 tau..
huhu, len kali jgn lpe ajak ak tau, huhu
nanti ak banje korg karaoke..
huhu

Omaw Rozduan said...

;')

eD love photographY said...

haha...
memang funky la hangpa..
hehee....

NadaFio said...

hahaha...terbaik masa itu... huhu mari kita pergi beramai-ramai...