Friday, February 13, 2009

Statistics Damn Hard!

AKU BUAT COMEY

Pada hari kelmarin khamis, aku dan semua rakan di kelas DIM0205 masok ke kelas Miss Hanis aka Lecturer Statistics kitorang... aku punyalah takot coz takot tak lulus subjek nieh untok MID SEM... well semua orang tahu tapi taktau nie nak bagitau, aku dari dulu mathematics atau nomber nie tak kamcing langsung tapi tang duit... hehehhee suke ;p,then... hatiku berdegup kencang lalu Pian Kia datang dan bagi kat enil kertasnya... dan enil dapat 33 setengah... fuh gler past!!!dia cam tak bes jew... coz dia memang rajin blajow... tapkpelah enil... try lagik erk... then dia teros bagik kat aku plak... aku mcm WHAT?! ha?... 31 per 50... woooooooooooooooooooooow! hahahaha aku lulus dari tanggapan aku... aku memang target lulus jew dalam 20 lebey tapi thanks semua Alhamdulilah... bagi aku itu pon aku amat syukur... wlaupun bunyinya mcm poyo ja sekarang tapi bagiku itu merupakan percapaian yang tinggi, awak tak pandai sangat kan... huhu... omaw lak alhamdulilah lulus gak... seb bek gi dia nyaris-nyaris tergelincir jugak tuh... ada gak rakan-rakan yang lain failed, huuuuuuwuuuu sedey tau.. tmabah miss cakap mostly sapa yang tak lulus kat MIDSEM kemungkinan besaq takkan pas FINAL... i was like GOSH! damn it!... baik drop jew kan... haih entahlah... yang Wanie plak minah masok angin tuh, dapat A plak... memang hebatla.. huhu tahniah!

ini ada sket gambow kami menggila didalam kelas tempoh hari hhuhu... psst hot!

miss hanis mengajow aku curi amik gambow... ekekkee


keputusannya....

illy artis MAZE blur...

enil tension... kentot dia semankin hari semakin tengik

omawlinda aya mor! (ala-ala rosalinda)

wajah seorang DEKAN yang ceria...ekeke WANIE
pstt:// aku bukan dengor sangat miss cakap apa time hati tuh... haha

nadafio said:// trademark terhangat dari ikmal dan salehan makin top "Memamg yer arh!"

5 comments:

Syahzamir S. Hashim said...

huhu..
kowg ni mmg gler dalam klas..huhu
syukur ko lulus!
congrats!

eD love photographY said...

ko buat aku takut nad...
waaaa..
aku nangis dah nie...

Omaw Rozduan said...

kiwak tol.
muka aku tu!!
siot! menghairahkan..
hahahah ;D

Casper a.k.a wifee en.atan said...

angah cam budak kolej thn 60 an jer la..hik hik hik hik hik

Lea Shariff said...

ahemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................................................
aku nampakkkkkkkk