Friday, April 17, 2009

I'm Back

Sedang Menyanyikan - Agnes Monica (Tanpa Kekasihku)
Rasa Jiwaku - Nothing...


Assalamualaikum....

hehe... lamanya tak update blog aku nieh... rasanya dah tak ada pengunjung yang nak kunjung kesini...
coz bila bukak tak di-update...
haha lately aku sibok and plus malas ya amat nak menaip...
tapi skang dah cuti sem... lama cuti tuh... and insya Allah aku akan sentiasa update citer2x aku yang cambest... hahaha

aku juga akan membuat pembaharuan untuk blog nieh... boring arr asyik yang sama jew kan... hahahaha...

so wait ya untuk celoteh merapu dariku...

thanks semua readers... hahaha

3 comments:

akubest90 said...

insapla woii
iiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiii

are-ku~ said...

salam
oii...aku budak kota gak
aku nak link hg

Casper a.k.a wifee en.atan said...

bila mu nak hapdet lagi angah oiiiii