Tuesday, March 15, 2011

Majlis Perkahwinan Shahril & Wani.

listening to FIRE by 2ne1
mood; bored and caution
atmosphere; listening to 2ne1's songs, playing fb, on work desk.

hai kawan-kawan hari ini saya menghidangkan beberapa gambar perkahwinan Wani dan Sharil. sebenarnya dah lama nak upload tapi takda masa dan mood. so sekarang baru ada rasanya HAHA.

A lil' bit short story, wani nie rupanya, my schoolmates merangkap rakan di kelas sebelah tapi tak pernah pulakla nak kenal, agak-agak camtuh jaa... huhu tuptup dah kahwin, dia dah masuk fasa terbaru dalam hidup, aku bila lagik? hukk eleh tiba2x. hahahah dah jodoh sampai kan wani kan...

It was fun working with shahril dan wani, mereka tak segan silu untuk pose maut. Thank you guys membuatkan kerja aku senang lenang, thanks jugak to my buddy, emran uthman untuk masa dan tenaga menamani daku di kala hari itu. hehe.

Untuk outdoor ingat nak buat kat bendang, sebab dekat dan terbentang luas berhampiran rumah pengantin, tapi haaaaaih keta pengantin sangkut plak takleh lak nak jalan guna ban tuh sebab keta pengantin tersangkut, taw ban tuh ape? tali air kawan2x... hehe then berubah lah pulak ke tepi laut, skalik cantik la amat keadaannya... tapi entahlah hasilnya kan... korang judgela jap lagik... so dah tak larat nak merapu jom usha sedikit gambow yang ada. hehe.

depan4
ini cover album, fuhh aku suka nie, cium2x sillhoute nie ada feel, tapi omaw cakap compo cam tak kena, baik sifu saya buat yg terbaik lain kali!

DSC_0191
mempelai sudah tiba, wani dan shahril. lempang kompang please!!! ketakketakkeboommkeboommm.

DSC_0600
di pelamin indah mereka.

DSC_0157
si comel tomot.

DSC_0684
feelin' hindustan habis wanie... fuhhhh terbang-terbang kainnya tudungnya. huhu

DSC_0746
my fav!!! aku suka nie, terasa cinta-cintun mereka itu, fuhhhh sapa suka tunjuk peace!

so yang ini pulak selepas gambow di cuci, dan diletak dalam album, bila warna hitam naik seri gamba tuh kan, nampak exclusive. haha yo yo oo~

album11
cover album ;p

album1
pose-pose maut mereka.HAHA

album111
outdoors time!

So itulah hasil kerja aku hari itu, semoga anda terhibur bahahhaha and special shout out to bangdi sebab bagi peluang saya merakamkan saat indah mereka di hari bersejarah mereka. thanks ya bangdi, kalau ada dekat-dekat lagik panggeyla bahahaha ;p semoga pasangan wani dan shahril happy hingga ke akhir hayat. amin.

p/s; seronok tengok orang dah kawin. HAHA

10 comments:

Omaw Rozduan said...

cantik weh.
terbaik ahhh.
fotografer terbaik kedah!!! oke tak?

Nadzirul Afif Omar said...

bahhahahahahaha
gelak guling-guling aku.
tak mampulaa nak pegang title tinggi sangat. haha
thanks brada.

NorFakruddin Rashid | Dino said...

Aku suka kamu punya cara editing nad.! superb.! skill photo pun lawa.. composition pun begitu kemas.!! :) syabas.!!! :) betul kata omaw.. Photographer terbaik kedah.! hehe..

Nadzirul Afif Omar said...

ahhaha terglak lagik.
ouh honestly saya hanya tengok gambo2x kawan-kawan dan saya bantai jewla abng dino. terima kasihlaa memuji memuncak nie. bahahahaha i appreciated it but saya still banyak gila nak mati kena blajow. haha thanks again.

funtea said...

keep it up... baguih angah dah macam profesional lah..

red said...

Nice beb....Lagi sorg photographer hebat akan lahir... yeahhh!!!!

chefared17 said...

tu dia..:) congrats nad.:)

Nadzirul Afif Omar said...

funtea - wahh along nice namelaahhh hahahha thanks kak long~ i will keep it up hehe, next project, kak ngah~

red - gahahahha sir lebih dah tuh saya tak lahir aihhh guguq dah bahahahha thanks sir

chefared - thanks dear, com sket

Syazwan Shahrir said...

terbaek lah nad! cun seyh. foto hang best, bleh la omaw serap msok cs t. hehe. ;) kipidap!!

ramai da kawan kawan rapat aku jd photographer. best! :)

Nadzirul Afif Omar said...

haha abear.
aku photography taktaw apa weh;p
aku main tangkap ja laaa....
hehe
btw thanks abear.
hang pon berbakat.
aku bangga dikelilingi rakans yang dasyat.