Sunday, May 3, 2009

Another Sunday


Curenttly listening to - Avril Lavigne's Girlfriend

hari nie agak tensi!
wakakakaka... semalam plan nak pergi jalan-jalan kat Penang... and balik2x hurm mcm biasalah tak jadik!!! siot tol... aku dah tergedik2x nieh... ntahlah bukan bleh seqonok sket...
ingat nak shopping, hangoutla... tapi hampehla dah tak jadik pi...
takda wetlah, itulah inilah, ada kejalah... ok FINE!!! maybe next time kowt, kalu adala...
so dah tensi aku nak ajak Emran pi melalak, nak ajak ash sekali tuh jewla... bukan menyesal kluaq ngan dia tapi dia kan jenis suka jalan-jalan sangat.. unpredictable actually dia tuh, sometimes he say this sometimes he say that... nak ajak Iger, satu ja ayat kluaq dari mulut dia, "MALAIH!!!" aku pon skang malaih nak ajak dia... so aku ajakla emran walaupun kengkadang dia nieh mcm kita dah bina istana pasir tiba-tiba ombak pukoi hancoq habis... mcm tuhla perasaannya ... hahhaha
well kita tengoklah apa yang jadik nanti yer... pastinya update!

semalam wat pertama kalinya aku tngk cita Mr&Mrs Smith, wakakakka... seriously it was my first time! can u believe it?... cita dah berkurun kowt tapi wat cammana kan tak sempat da... cita tuh besh arr... minat time diorang kena ligan dengan orang jahat... fuh style gler! Suami Isteri pembunuh upahan/SPY! kelmarin gak aku tengok cite GET SMART! agent lawak... best wooo... memang lawak... rugi sapa tak tengok... nak? dapatkan di pasaraya berdekatan anda...

pagi nie aku bangun awai gakla 11.30 pagi! ekekeke slalunya 12-1 tnghari... hahhaa... pagi nie mak takdak, coz mak pegi mengemas rumah kitorang kat Taman Semarak,SP taktaulah apalah yang jadik kat umah tuh tak penah pergi dah... a long time a go penah pergila... pagi ni mak masak Nasi Goreng... yummy! aku goreng telor mata tadi supaya penambah selera... huhu... pastuh sambil2x tuh tengok MELODI... hehe gossip artis! mcm2x da... tapi satu jew aku tak setuju, kata terlalu banyak produk INDON tapi balik2x media malaysia dan MELODI sendiri yang bagi diorang wat promosi, nieh semua sebab duitlah kowt... depa boley wat duit... heh ntahlah... nak kata muzik diorang tuh hebat, kebanyyakkannya lebey kurang jew... hai ntahlah... tambah band apa tadi HIJAU DAUN???... what the fish tambah lagik dia mengaku sora mcm PETERPAN... so what? dah ada! nampak sangat sama ja... hai entahlah.. well rezki masing-masing... aku cakap pon tak guna... hahhahaha... bek pikey diri sendiri ja dan dunia aku... tapi tuhlah... haiya... hahaha tuh nak gossip jugak.... k arh nak mandi dulu... tak mandi lagik dah 2.30 petang... nampaknya bunyi air hujan kat luaq tuh harap dapat jugakla lepaih japgi nak ke bandar...tata

psst:// nak nyanyi sampai lebam! Panas! Panas! badan ini!

1 comment:

. said...

hang p mana nak ke bandar tuh!?