Friday, May 8, 2009

Connie Talbot An Amazing Kid!

have you ever heard about this kid... oh my my she's so amazing...
mulanya aku tak tau gak... tapi satu hari aku terbukak channel Hallmark and then tertengok Oprah Winfrey Show... katanya dia mencari bakat-bakat kanak-kanak yang hebat yang boley lakukan mcm-mcm benda2x amazing... mcm menari, menyanyi, berpidato, main piano, wat magic dan banyak lagik bakat lain...

tapi yang aku terminat dan amazed by her voice is, this very young cute and talented, 6 years old Connie Talbot dari ntahla... tapi area Britian sana coz bakatnya di cungkil dari rancangan talent popular... British Got Talent... so you guys enjoy her performence... she's cute and make me wanna cry...



psst:// tak ramai ada anak yg cute dan suaranya merdu...

3 comments:

NadaFio said...

uuuu... nak nak nangis bila dia nyanyi... meqemang bulu qoma

Anonymous said...

izzrul orchient: mula2x aku pelik sepa ang nak teqiak..lps tue bila aku tgk..sekali lg aku pelik sepa juri pompuan tu teqiak..lps tue bila simon kata die pi next round..aku pown teqiak segala bagai gak nie..ntahla..tetiba ja qasa mcm nak p teqiak kat suma org..

NadaFio said...

kalu hayati dia nyanyi...
memang mcm qasa miracle camna tau...
sgala bagai perasaan kluaq...
kalu aku syor vote dia menang