Wednesday, May 6, 2009

hari Ini dan Semalam


Curently listening to - Kuch Kuch Hota Hai and Yuna's Rocket
Vanue - dalam klinik mak
Mood - agak laparkan makanan dan dahagakan gossip panas

alhamdulilah aku baru ja menunaikan solat isyak walaupun dah lewat dari waktunya... janji watkan... arinie aku nak citer arr sket pasal what happening to me to day and yesterday... aku juga baru ja habis berborak dengan Wawasui aka Wawa minah kamera yang rock... huhu sonok gak arr bergosip dengan dia... tau tentang aper? tentang minah yang orang paling meluat kat KPTM ipoh... aku pun syokla dok maki mencarut dan bertukar pandangan ngan Wawa... hahhaha semalam aku sembang ngan Lea sama gak tentang minah siot tuh... hurm banyak nak dikatakan bila berbicara tentang sialan tuh... sebenarnya aku ok jew tapi dah buat kawan-kawan aku cam kambing jew... aku pon naik gak arr bulu... tak kesah arr bulu apakan... apa yang aku ingin doakan hanyalah kesejahteraan semua orang... wah! tiba-tiba pulak... mcm takde kejew lainkan nak wat tapi yerlah aku memang takde kejew tengah malam nieh... kah3x (^0^)

ape nak citer erk... erm kelmarin iger datang umah aku... dia sajala nak datang tapi surelah ada agenda; satu kitorang nak gi umah Kak Zai aka Bos merangkap Kak kitorang yang baru selamat melahirkan seorang beby lelaki... dia dah lama kawin dalam dkat 5 tahun barulah tahun nie dapat dikurniakan cahaya mata... rasanya berkat suaminya yang menunaikan ibadah umrah tempoh hari... niat mulia mereka nak menimang cahaya mata termakbulla... huhu Alhamdulilah amin...
Baby boy itu dinamakan Muhammad... ya people sempena nama nabi kitala... classic and simple... senang ingat... ti anak pompuam Khadijah lak kowt... anak dia cute gak arr tapi tak nampak lagilah coz still kecik lagik... baru 24 hari... syok sembang ngan kak,dia citala pasai dia beqanak lah apelah... huhu... yang agenda kedua iger datang nak belajar moto ngan aku; untuk pengetahuan semua iger seorang lelaki yang tidak cekap membawa moto apatah lagik kereta... basikal dia terror... takpelah dah taktahu mestilah belajar... u go man! kali nie dia bawak takdelah terok sangat sampai jugak moto tuh balik ke umah dia...huhu tahniahla... hari tuh gak kitorang gi lepak umah kawan kitorang ash... saja pergi untuk bersembang, borak-borak kosong, melawak tuh jewla kitorang tahu bila bersama huhu riuh sekampung... pada sebelah malam aku just sembang dengan Lea... sampai koi 2 pagi menyembang... guna YM la... sonok... ingat cerita lama, cerita baru, just make her laugh dari ingat benda yang sedey coz opah dia baru meninggal so it just like therapy la... mengong ape ntah aku bebelkan nie... kat bawah nie gambow beby kakZai...huhu

sebelum dicukur kepala...baru beberapa hari...

baby Muhammad nowdays...


hari nielak.... aku dan iger menemani Wanie untuk lepak kat CS lagik!!!... mcm biasalah agenda yang pertama... KAROK!!! hari nie aku nak terglak iger pi nyanyi lagu MANIRA by NORANIZA IDRIS... lawak btoi tapi dia punya chorus sedap btol... iger memang seorang yang menghargai karya Kak Ani... huhu... tapi paling besh karok lagu ISABELLA 98 ngan iger.... pergh!!! tabik spring... vokal kalah guruh wal katak ong kedek kedek... huhu lepas karok iger dan wanie pergi main bowling... aku tak join coz aku wat alasan tangan aku sakit... sakit sket ja coz terhentak kat paip air masa nak amik air sembahyang(bagaikan mamat mulia yang dilindungi oleh cahaya kaabah)... tapi sebenarnya aku wet takdak... yerla cuba tengok semua post... aku asyik kluaq ja... gi pon aku dah men ngan ash arituh... awat ingat aku nie cop duit ka, tokey balak ka... huhu kalu blanja maula jugak.... kah100x... tapi haram!!!... lepas main kitorang pergi makan... kali nie bukan KFC... takk... PIZZA HUT!!! huh blagak btol, warung tak nak dah skang nieh... tapi tadi amik sensasi set jew... huhu tulis situ 7.85*... bila ada bintang tuh terus jadik 9.15... cirit btol... penipu! tapi takpelah aku enjoy the food... pastuh time aku dok berseronok tuh arr pakat hantar msj "weh nad ang dapat brape result?"... aku punyala cuak... siot btol...

tengok iger baling bola masuk dalam longkang...

aku yang kacak wal tampan (^o^) minum sup... ada tergoda?

wanie ngan iger sedang berbincang dengan penuh tumpuan tentang cerita-cerita panas dulu dan kini

Pasal resul plak yer... aku punyala getaq... baru pas magrib tadi aku usha nama aku... aku dapat 3.25 memang menurun dari dulu tapi bersyukur ya rabbi serius aku pakai hentam wal lepat liat... seb bek lagik kalu tak bungkuslah cek oit... huhu... erm syukurnya enil pon hebat 3.44,omaw ngan sham pon 3 something... wah hebat belaka... tahniah... harap kita sekelas lagik... beshnya!!! can't wait!

apa lagik aku nak citer nieh... hurm takde kowt... tangan pon dah nak patah asyik menaip jew hari nieh... so kita tunggu apa update terbaru dan apa yang terjadik...

psst://tadi aku nak shopping tapi aku tahan nafsuku... huhu oh baju oh kasut oh topi!!!

5 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

uii hebat2 student la ni...leh men boling, makan pizza hut...mike yg bekoje ni pun kureng mampu weiiiii

Omaw Rozduan said...

MARA

NadaFio said...

yayayyaa... terima kaseh MARA!!!

enil baik said...

wadoi...
xmo kecoh2 ma..
xbpe nk suke..
weeee..

Anonymous said...

izzrul orchient: dok gosip segala bagai time kat pizza hut tu..