Monday, February 14, 2011

Valentuihh

Listening to; Love Story by Taylor Swift
Mood; bekerja, risau dan bosan

Hey wassup you guys, what cha doin?!
hehe~ today 14th February and most of people around da globe sedang sibuk menyambut ataw memperingati kekasih mereka, kononlaa~ aku tak pernah pon la menyambut bendalah nie, lagipon sebagai umat islam ditegaskan tak payahlaahhh... huhu, dah jadi trendy every year bendalah nie... aku bukan nak kondem ape ataw mengiyakan tapi terpulanglah, tapi setakat nak beli cokelat yang half price time-time cenggini ngan kawan special, no hal kot. Niat tuh penting. hahah merapu je laa~

Anyhow, dok dengar lagu Love Story nie ada apa-apa ka? acececece.. kebetulanlah gila. Hhahaha perlu ke highlight, takde kena mengena pong.

Sebenarnya skali lagi aku takde benda nak share pon hehe, dok practical takde sangat benda interesting berlaku, bohsannnyyaaaa.... owh yaaa ari sabtu bebaru nie, aku telah selesai merakamkan detik bersejarah pasangan berkahwin, Shazwani dan Shahril. Rupa-rupanya dia rakan sekolah aku, taktawla plakkan... lagipon tak rapat sebab kenai camtuh2x ja... ingat-ingat lupa dah, dari banyak kengkawan sekolah dia, aku ngan emran ja nampak mai hahahah camtuh plak dah... hehe apa pon terima kasih ya menggunakan khidmat saya, dan saya akan make sure gegambar tuh keluar dengan cantik walaupun saya tak seberapa pandai pon. huhu.

Sekarang ni kat ofis, kerja aku hari nie mendaftarkan/meng-advertise-kan condo-condo kepunyaan boss aku kot, yg tensionnya, diorang bagi kat aku info sedikit, so macam susah nak daftar... aaaisshhh qenyah plak nak pi sana sini tanya, aku memang haram sket nak buat camtuh hehehe~ tapi takpalah slow-slowlahhh~ walaupun issshhhkkk!!!

Sedap betoi mengunyah tembikai beli kat mamu depan kedai tuh, kalau sebiji pon aku bleh habis nie. hehe... merapu betoi...

apa lagik nak citer yer....

hurrmmm....

last week besday kakcik, dan aku berjanji nak bagi hadiah kat dia tapi hadiah tuh special sket tapi tak siap-siap lagik hadiah tuh, tapi insyaAllah aku akan siapkan jugaklah nanti hehe. Kalau berkesempatan akan ku sharekan dengan anda smua nanti, apa tuh??? tungguu~ ekekekek

Aku dah lama tak tengok wayang, teringinlaa... cite apa kluar skarang eh?... last tengok Megamind 3D, rasanya last year kan cite tuh?... heheh i'm so 2010. Bukan taknak tapi takde geng nak pergila... aku nie friendless ke hah? hahah, ramai kata aku nie cam friendly gila sial mesti kawan ramai tapi hakikatnya hahaha....
naaahhhh bukan camtuh, aku ada ramai yg mengenali diriku... cehh ayat, btw ya ku ada ramai kawan cuma diorang dah blajar jauh, kerja, dan sebagainya. so sokey... takkanlah 24/7 ada kan. bila cakap camni, macam sedih sangat aku nie hahahahha, what the hell!!

sudahlah aku merapu nie. next time merapu lagik. aisshhhh~

p/s; kalaulah aku dan dia...

2 comments:

HafizRahman.com said...

wehhh 14 buzday aku...ahhhaa

Nadzirul Afif Omar said...

nak hadiah ka? boleh aku bagi~