Friday, January 9, 2009

Bowling bersama Teman-teman



psst:// ini cerita yang dah lama aku tangguhkan... so today dah ade... yeah! Enjoy

Hari nie ada 2 perkara yang tak menghangatkan aku pertama, laptop aku diserang virus, habis semua fail lagu,pictures, dan video aku di makannya... sedey ya amat, diorang cakap format jewlah... adohai... sedey ya amat.... paling sedey.. kenangan banyak kot... satu lagi duit MARA aku tak dapat plak... tadi dah ada Cek aku nampak... gi tanya diorang... diorang cakap nama aku takdak lagik... pergh tambah lagik kesedihan.. hanya tuhan yang tahu rasanya ketika ini...hurm

Pada hari jumaat yang lalu aku dan rakan-rakan telah pergi ke Park Avanue aka Bowling Centre, kitorang saja lepak kat situ, antara yang lepak skali adalah Zikry,Ira,Emran,Hazira,Asrol dan Zaid... memang best... kitorang gi dengan menaiki keta Zikry, itu yang tambah best tuh... huhu... yang lain.. biarlah video aku ceritakan...

5 comments:

Omaw Rozduan said...

video best weh!
siyes!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=YKutMUdCYO0

bukak url atas tu..best gler..!!!

NadaFio said...

TQ OMAW...
and anonymous nieh knape ntah

Anonymous said...

baju zaid ade ciri2 batik..klu aku lilit kat lengan jew..someone drag in that video..u know who??

Anonymous said...

ada org tu cm drag je bila ang kata strike ke..zikry lawak la..ska lagu dia yg lama tu..lagu pa ha..