Wednesday, January 21, 2009

I'm in Fight

Curenttly listening to Unbreakable - FireFlight and MCR - I'm Not Okay

well hari nie bermula dengan baik sekali tapi akhirnya berakhir dengan persengketaan... aku nie orangnya bukanlah suka bergaduh, cari pasal or sewaktu dengannya tapi apakh daya itulah dugaan hidup, well citernya bermula semalam, aku tolong budak rumah aku buat editing gambar, dia mcm kekeringan idea so aku suggestla gambar yang ada kat aku, coz gambar tuh tak diguna... lagi pun gambow tuh cantik coz aku yang pose...(ceh poyo) hak3x... aku pon fikir takpelah dah benda tuh tak digunakan... so keesokannya (hari nie)... aku citer kat my besfrens dan diorang pon tak stuju dengan tindakan aku, yer... i'm wrong kerna slumber jew bagi gambow2x tuh, aku ingat benda tuh tak digunakan, dari terkubur baik digunakan... so sebab tuh aku bagi... diorang cakap nak wat stocklah apelah... aku pon mula risau... tambah tuan empunya gambow sensitif sket... seperti yang di fikirkan... yer dia melentinglah... semua diceritakan kepada kawan-kawan... katanya idea tuh same so habehla idea dia, aku pon bengong tak terpikir, betol jugak....hak4x tiba-tiba benda nieh jadik isu besar plak... aku rasa macam mane ntah... bukan tak kenal yer dak... hurm tapi takpelah, lagi pown aku yang salah... kat sini aku bukannya nak mengutuk dia atau nak balas balik dendam, just nak share dan nak meluahkan perasaan, entahlah apa aku nak cakap... i'm clueless and speechless... kenape ha kalau kita berniat baik tiba-tiba mencederakan orang lain pulak... adoi aku nie buat baik pown salah buat jahat lagilah salah... habeh apa aku nak buat... rasanya lepas aku tulis blog nieh, mesti disalah tafsir plak nanti... heh entahlah... tak bersuara orang kata sombong, berlagak... bersuara orang kata kurang ajar, tak berperikemanusian... so apa nak lagik... hurm memang yerlah... we cannot please every people, it's hurting u know... yang aku gadow nie bukan sapa besfren akula jugak... hurm taknak aku berselisihan faham dengan dia coz bukan ada maknanya... aku taknak tegor or sms dia coz biarlah marah dia reda dulu, kalau dalam 2,3 hari nie mau lagik keroh... aku pown dah cakap kat bebudak umah aku untuk tak gunakan gambar tuh lagik, korang buatlah lain yer...nak aku jadik model boleh saja... hurm camna pown tak leh salahkan dia, aku yang salah... lepas nie aku mesti berhati-hatilah walaupun nak buat benda baik... hayoo entahlah... aku dah tak sabar nak balik jumpa kawan-kawan lama dan family, aku sangat rindu gelak tawa mereka dari aku tersiksa kat sini... hurm entahlah... aku memang taktau nak ckp ape skang... wassalam

psst://balik nanti aku nak makan tomyam masakan mak.. pastuh nak ajak satu family pi makan kat luaq aku belanja.

inilah duagaannya...

gambar yang kontroversi

nadafio said: alang-alang kalau terbaca... kepada yang berkecik hati dengan aku tuh.... sory bebanyak.. itu jew bleh cakap... yang pastinya projek tuh dah tak lagi digunakan... maap sekali lagik sebab aku paparkan kat sini... heh ntahlah nie blog aku...

4 comments:

Omaw Rozduan said...

miahahahhahahahha ;D
ilek sudey!!!
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D

Anonymous said...

nad aku x slah hang pun aku cuma x nak hasil keja aku ada 2 n org igt aku cilok idea orng....
aku taw aku nih jahat kan x mcm omaw enil n lea kan..

Casper a.k.a wifee en.atan said...

hahahaha angah rileks la..apa nak susah hati...kalau yakin u tak salah what the hell u nak susah hati???
Tu la kan ada pepatah kata..buat jahat berpada-pada buat jahat jgn sekali....erkk may be kena byk kali kot hahahahah

ni nak tanya angah balik bila??? kak ta nak balik kenduri sheila 25hb ni..balik dgn luqman, acik dan youhanees jer...u leh tolong pick up i kat jeti kuala kedah tak??? sbb kami balik hari jer...

sheetah said...

jgn sdey2...
dugaan la 2...
aku pn ada gak masalah dkt matrik nie...
smua tmpat da masalah...


pe2 pon aku gembira coz sbut nme kwn2 lme...
hehehhe