Wednesday, January 28, 2009

Padah!

Pada hari jumaat yang lalu, aku berasa sangat excited kerana dapat pulang ke kampong. lagipon tiket dah di beli, dah habis kelas dah boleh naik bus pulang ke kampong, tuh yang best tuh... huk3x... kitorang hari tuh just ada satu kelas... pagi sahaja... so taklah terburu-buru sangat.. pas jew habis makan dan lepak makan-makan... aku dan enil telah pergi lepak kat CC terbesar penah aku masok iaitu IMAX Gunung Rapat, yang pelik tuh aku slumber jew tak pegi sembahyang jumaat... Astaga... kepada adik2x jangan ikut yer... ini baru masok kali kedua ok... kalu 3 kali sengaja baru berdosa... hak3x... janji kena sembahyang zohoqla... dah habes main, aku teros pulang ke rumah antie, acik pulak takde untok tolong hantarkan... so terpaksa naik bus loncat... aduh jem la plak time tuh... bus 3.45, seturunnya aku kat medan gopeng, dah tuh bas parking jauh... dah pukul 3.50... waaaaarggghhh!.. aku berlari-lari bagaikan pelumba di sukan sea! tapi akhirnya malang jugak akhirnya... Bus terlepas... waaaaaarrrgghhh!... akak tuh cakap "kenape tak tepon dik?!!!" aku pown mcm nak nagis pon ada... lagik dia cakap just ada bus untok esok jew... aku mcm YA ALLAH.. no way aku nak balik esok.. pastuh tiba-tiba ja mungkin rezki aku, dapat satu tiket tapi kena tambah wet sketla... takpelah nak wat camnakan..janji sampai kat kedah... huk3x... so itulah pengajarannya... jangan sesekali leka dengan tuntutan agama k... selamat beramal!... assalamualaikum

psst:// sesampai kat butterworth aku moody gler... memang gampang arr dia tuh...

nadafio said: aku hantar sms kat izzrul ang janganla excited sangat... mungkin dia telah excited... bus dia rosak pukol 4 pagi... dah tuh 2.30 baru bas baru sampai... kesian kan?

6 comments:

Anonymous said...

x excited..cuma rasa tak kn da papa yg terjadi..tup2x jd jugak..huh..mcm tu la kita..bkn leh syok ckit..tp nk salahkan siapa?? jawab2x..

NadaFio said...

apa maksod ang nak salahkan SAPA?... awat nak umoq pendek ka? takdan tobat kot... sabaq jewla... inilah dugaannya

sheetah said...

2 laa...
xsmbhyg jmaat...
ape2 pon igt la ALLAH sentiasa brada b'sama kita..
hehhehe
mcm ustazah lak...

Omaw Rozduan said...

hehe
kan aku pernah offer diri nak hantarkan hang.
so?
haha

NAM@k.u. said...

ish3....
kesian kat ang ek afif...
2 la...len kali tnglkn tuntutan 2 byk kali ek...
bru la best....

NadaFio said...

itulah pengajarannya weh...
jangan tiru dah