Wednesday, January 21, 2009

NOKIA 5220 XpressMusic



Seperti yang ditayang kat gambow diatas, inilah handset baru aku... hak3x thanks kat enil coz temankan aku beli tadi... lepas habis kelas, aku dan enil pergi ke CIMB Bank untuk cucuk duit, banyak jugak aku keluarkan tapi bukan suka-sukala... untuk aku makan, untuk aku tambah RAM laptop, untuk aku bayar duit sewa umah pastuh ntok beli handset baru... aku kalau tidak takde niat nak beli pown tapi aku sangat gram sebab handset buruk aku dah hilang, memang sial, banyak no3x penting dalam tuh... haih entalah sakai mane ntah amik, memang motherfishlah... then after buat no aku, (yea! no itu idop kembali)... aku dan enil tros pergi ke YikFong untuk melaksanakan misi kami... untuk tambah RAM 2GB kitorang dikenakan sebanyak RM75, pastuh aku jugak sempat beli hadiah kat Rafi sempena besday dia... hak3x... enil plak beli plastik ape ntah untuk keyboard laptop dia dan beli beg laptop... lawa jugaklah... then kitorang pergi ke tempat aku beli handset hari tuh... coz kat situ ori barangan dia... memang niat aku untuk beli XpressMusic Series, aku tertarik dengan handset nieh kerna design yang baru, nipis pastuh agak setimpal dengan apa yang kita bayar, dah tuh bleh dengar mp3,usha video, lagik bleh pose maut dan wat video dan banyak lagilah fungsinya, nak tengok peta pon boleh wokey... hak3x Super Canggih... cuma 3G jew takde... takpelah aku bukan ada awex nak tatap muka dia kat handset tuh... YM sudah... hak3x.. apa pendapat korang?... cantik tak?... enil cakap merah lagik smart dari biru... yer kot... hak3x mcm mimpi plak, pakai handset mahal sekarang... TEROOOOOSSS!!!

Psst:// pastinya lagu AVril Lavigne akan berkumandang... huhu HUJAN juga..

7 comments:

Omaw Rozduan said...

wahahaha :D
siot!
nyesal aku tak gerak.
sial tol motor aku tu pancit last minute plak.miahahahahhahahahahah.........................

Anonymous said...

huhuhuu..
p x ajak aku pun..
kata nak tukar ram sama2
aku x tukar pun ag...sja nak g sma2 ngn korang...smapai kawan rumah aku ajak aku x p coz nk p ngn korang tapi kornag tgal aku......sedey nyer...huhuhuhu

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tantek la hp tu..hihihihihi dan nanti jgn lupa banjer i sama....i nak ayam peha2..muakakakakakakakaka

imon... said...

dah ada nset bru syok la... jgn lupa aq dah la... pose maut la nti...huhuhuhu

Anonymous said...

bukan k kritik la..aku pown dok marked hp tu gak..haih taw lah..kna bli nokia supernova la..

sheetah said...

weh kaya dah ang noh,,,,
jgn lupe mms aku...
hehehe

NadaFio said...

tak nyer... i will sent u mms.. hahaa

kakta-balik sini sure dapat