Saturday, December 13, 2008

Night Out!


Hellooo…Kat post nie nak aku ceritakan tentang malam selasa pada 9/12/2008…

Sedang aku enak menjamu selera sambil menyaksikan keindahan Pantai Merdeka(indah ker?)… aku mendapat mesej dari seorang sahabat, Ira Mastura… katanya nak mengajak aku dan rakan-rakan keluar lepak pada malam tuh. Mulanya aku mcm taknak coz esok nak balik Ipoh dah tapi bila ingatkan semual takpelah baik keluar jugak coz nanti rugi plak.. huhu… then aku balas mesej ira untuk join jugak… dia cakap dia dah ajak Zikri dan dia kata ya.. Aku ingat nak ajak Imran tapi dia pergi penang plak. Then tak lama pastuh Ira cakap ajak Nini, so 4 oranglah yang join…
Dalam pukol hamper 8, Zikry sampai kat rumah… sambil dok chit chat, kereta kelisa merah masuk ke kawasan rumah, kelibat dua anak gadis kelihatan… rupanya Ira dan Nini… teruslah kitorang menuju ke Sungai Petani… nak pergi Penang rasa tak sempat plak… so kitorang pon pergilah ke Park Avenue untuk bermain bowling…


Dalam kereta macam –macam cerita keluar, pasal itulah inilah… besalah menyembangkan… dah tuh tak larat gelak dengan lawak si Zikri dia tuh kalau bab merapu bagilah kat dia… Jeles tengok Ira bawak keta… nampak cekap jew.. hurm…

Masa main bowling paling kesian kat Ninilah…. Slalu masok longkang jew… camne ntah baling bola… haha~ Ira plak last2x tunjuk taring plak… teroooss menang.. aku dapat second, zikry third and last skali anda tau kan siapa… haha

Then, lepas letih melontar bola seberat 10kg tuh… kitorang gi makan coz Ira lapor… maybe tak sempat makan ke ape ntah, time makan tuh aku ngan Ira jew makan… Si zikry dan Nini tak makan, diet kata diorang… Aku tempah koea teaw sup, yang Ira pilih bihun sup… bleh tahanla tapi mak haji banyak… besalah kedai…

Then ingatkan nak pergi karoeke tapi tak jadi… takpelah lain kali. Harap dapat keluar dengan korang lagi k… kita pergi ke Penang plak… Yee-Hooo!!! Thanks kat Zikry coz blanja makan, thanks kat Ira coz bawak keta then topup minyak sorang2x ekekek and then thanks to Nini sebab tak nyumbang apa2x…muahahha takdelah join pond ah best Nini oit!...
Bestest Ever!


Psst:// masa kami makan, ada pekerja kedai tuh bontotnya krem… lawak toi… ha kelupoq mcm pa gi…lawak al-lucu betol


sesi makan-makan... yeah zikry blanja


video <<~ saksikanlah video cambest nieh!

1 comment:

enil baik said...

ceh...
naz kua ngn awek dol...
hahahahahahhahahahahahahahahahahaha
yla kn spe la aku kn....
syok x cuti???
;p