Wednesday, December 24, 2008

Pergi YikFong dan ...



Setelah dimaki oleh omar dan sham, akhirnya aku mengagahkan jari jemari aku yang tak berseni ini untuk menaip beberapa nukilan yang telah aku lalui beberapa hari yang lalu. Omaw cakap aku dah masuk 6 hari tak update blog nie, aku pun taktau kenapa lak jadik malas. Beberapa hari telah berlalu, dan aku juga telah mula melupakan detik-detik yang dah berlalu… tapi kat sini aku try my best to remember and interpret them into today entry… huhu


Pada beberapa hari yang lalu aku dan Enil telah pergi ke YikFong (place for computers and gangs and youngsters fashion boutique). Kata Enil dia nak beli skinny jeans warna purple. So aku dengan tak berapa bangga pergi teman dia. Sesampai jew kat sana teroos kitorang cari kedai yang di maksudkan. Selain tuh enil juga pergi jemput Pendrive Hampeh kesayangannya… kenapa aku cakap mcm tuh?... sebab memang hampeh pown, asyik takleh bukak coz ada program security ape ntah kat dalam pendrive dia. Pelik dari orang lain.. huhu… selepas ambik, aku dan enil juga sempat usha2x beglah, barangan komputerlah, dan beberapa hal yang tak patot yang lain. Sebelom balik kitorang pergi ke kedai skinny jeans yang ENil nak beli, harganya RM55 tapi enil cakap dia dapat murah iaitu RM52, I was like… okay????!!! Haha~ akhirnya dapat jugaklah enil skinny jeans ungu impiannya, well orang ada wet MARA mestilah nak bergaya… huhu Maka menujulah kitorang pulang ke arah Gopeng. Saksikanlah gambow2x ini yang sempat aku snap ketika meneman Cik Enil… haha~ thanks sebab belanja kan tambang bus dan juga tak suruh aku beli slurpee satu lagik hik4x….

Sebenarnya aku tengah blur sekarang untuk menulis blog nieh, aku juga dah lupa beberapa perkara yang telah berlaku tuh jadik kau senaraikanlah yang mana aku ingat hahaha~



enil jalan-jalan cari nahas kat yikfong

  • jumpa lea tapi kurang gempak coz… hurm… whateva… but happy at last meet her before dia pergi.
  • ezam mengalami excident, dan semua berasa sangat seday
  • aku dah bertukar kelas dari 0202 ke 0205 untuk bersama Enil dan Omaw, haha ada Kak Yung dan Faiz juga… ex-0105.
  • Belajar menyesuaikan diri di rumah sewa baru dan kelas baru
  • Seronok di kolej sebab boleh on9 myspace and blogging kat laptop sendiri, wayerless aku dah bleh detect.
  • Juga telah ada Moto sendiri, EX5 berplat AGR 2341, sangat sexy,elegen dan di gelar “My Boo”, haha~
  • Nasi ayam “mak angkat” aku sangat sedap.


psst:// hari hari berlalu tak menunggu langsung diriku...

inilah "my boo"ku... didalam hidupku... aha~

3 comments:

enil[bek] said...

eerm...
ane ank aku//?????????

Lea Shariff said...

kurang gempak? knp nadzirul?
sori weh... aku rase mcm.... happy giler dpt jumpe korang... mcm tak puas aje jumpe.
aku ingat ko akan dtg smlm... tapi diorang kate ko takut nak blik tambun sorang2.
huhhuhu.
ko tau tak.. aku tak puas nak bergosip ngan ko...
gile arh..
aku suke sembang ngan ko... erm.....

Omaw Rozduan said...

haha
yo yo oo jek nadzirul
macam la takkan jumpa lagi.