Sunday, November 30, 2008

Saya Si BabySitter...

Haru – biru, itulah yang boleh dikatakan bila kita menjaga seorang anak kecil… fuh memang banyak bersabar, dalam minggu nie aku telah dilantik olah mak dan Kak Jat sebagai pengasuh or babysitter… aku nie bleh kata suka bebudak tambah plak anak Kak Jat Si Wawa nie memang dah rapat dengan kitorang kat rumah, yang aku kena jaga nie bukannya apa, mak ayah dia keja, nak hantar ke skolah plak, skolah dia cuti mcm skolah lain, minggu yang lalu Tok dia dah jaga lagipon nak berulang alik jauh sebab Tok dia kat Alor Star, kalau letak kat kitorang dekat sket… mcm tulah ceritanya… memandangkan aku ada, kenalah jaga.. sebenarnya tak susah, masak makan, bancuh susu, tapi apakah daya bila mai ANGIN SAMROT dia… pergh rasanya SINGA PON KALAAAAH!!! Apa yang aku harapkan dapat jalankan tugas dengan baik, tapi ku harap dapat lah tangani stress bila datang angin ribut dia tuh,… yang aku takot masa time mak takdak hari rabu dan khamis nanti sebab kursus, MAMPOSLAH aku nak mengananinya… mau MELETOP jugak aku nanti… doakanlah yer.. haha~

Hari nie aku tak buat apa sangat, tadi petang dalam pukol 1 lebey aku dah pos cd Acer yang diminta oleh Omaw, kuharap dapat membantu dan sampailah bendalah tue esok coz guna Pos Ekspress tau!!... petang tadi Izzrul lepak kat umah coz nak soh aku edit gambar2x dia, ada 5 gambow dah diedit… mulanya nak aku tunjukkan hasil kerja aku yang tak seberapa kat sini tapi takot hilang hak eklusif gambow tue sebab debutnya kat myspace dan friendster… takpalah haha~

Selain edit gambow, kami jugak menyembang, tngk video cambest dan jugak banyak lagik… huhu… heh apa yang aku risaukan skarang nanti mcm mana nak mengatasi budak yang kuat anginnya… Allah helps me… haha~ ada tips bagilah yer…

ini gambow saye, izzrul dengan wawa yang tiba-tiba interframe

wawa si comel cerdik yang garang bagai SINGA MENGAUM!!!

5 comments:

Omaw Rozduan said...

wawa chumil la..

thanx pass CD ;D

NadaFio said...

Cd no prob...

wawa sangat comel!
garang tapi cute

Casper a.k.a wifee en.atan said...

kalau dia berak cam na?? sapa nak cebok woiii

ingat lagi masa angah berak dulu kak ta semboq ngan air paip kan? pas tu angah jerit sbb sakit buntut wakakakakakkaa

Omaw Rozduan said...

kalau dia berak cam na?? sapa nak cebok woiii

ingat lagi masa angah berak dulu kak ta semboq ngan air paip kan? pas tu angah jerit sbb sakit buntut




OMAW said:
WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKKAKAKAKAKAKAKAKAKAAKA
KANTOI...

NadaFio said...

LOKLAQ kakta nieh...
haha~
citer lamala omaw...

kakTa saja pon seksa jiwa gue... haha